Tisztelt Sporttárs , Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntünk csapatunk honlapján!

Engedd meg hogy néhány szóban bemutatkozzunk.

 Egyesületünk repülő modellezéssel, és modell repülőtér fenntartásával foglalkozik. A csapatban van akinek csak ritkán művelhető hobby van akinek igazi  szerelem ez a fajta repülés ,de abban mindenki megegyezik hogy alkalom adtán csillogó szemmel, gyermeki örömmel és büszkeséggel csodáljuk az égen sikló  repülőinket.

Történetünk 2008 telén kezdődött egy városszéli műveletlen mezőn , ahol spártai körülmények között , de lelkesen megtettük az első lépéseket. A létszám növekedésével, a közös akarat hamar utat talált ,és fejleszteni szépítgetni kezdtük az általunk csak „placcnak” hívott területet. Pár év elteltével a sors /meg persze az üzleties szellemiségű világ/ úgy döntött, hogy költözni kell ,amitől a  mai napig elérzékenyülnek azok akik a bontásban részt vettek. A Bölcsőt kellett otthagyni. Hála ismerős és ismeretlen emberek jóindulatának hamarosan új otthonra találtunk, amit  még komolyabb infrastruktúrával láttunk el. Ebben a munkában már a Magyar Modellező Szövetség is a segítségünkre volt. Ezt a repteret a repülő napok alkalmával már a nagyközönség is megismerhette, sok új ismerőst és barátot szereztünk.

Az idők szavának engedelmeskedve 2020 elején ismét nagy lépésre szántuk el magunkat. Egyesületté alakultunk,  amit egy új immáron a harmadik repterünk építésével  tettünk emlékezetessé.

Ez sok munkával és áldozattal járt minden csapattag részéről, de az egységben az erő elv ismét győzedelmeskedett.

Az új reptér kényelmi, biztonsági, és technikai  szempontból is próbál megfelelni és felzárkózni a nagy múlttal rendelkező külföldi társaihoz. 

A csapat tagjai az évek folyamán cserélődtek ,de a baráti családias hangulat mindig jelen volt.

 Reméljük egyszer te is kilátogatsz hozzánk és megtapasztalod ennek a csodás reptérnek a hangulatát, és a repülő modellezés szépségét.

Köszönjük hogy elolvastad!

Írta: Tamás, Időpont: 2020.03.18. 13:22